Eugen Kallmanns øyne

Eugen Kallmanns øyne - Håkan Nesser | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håkan Nesser
DIMENSJON
8,52 MB
FILNAVN
Eugen Kallmanns øyne.pdf
ISBN
3589298465934

BESKRIVELSE

En klassisk spenningsroman fra Håkan Nesser. Håkan Nesser, en av svensk litteraturs store fortellere. Leon har mistet sin kone og datter i en båtulykke utenfor østkysten av Afrika, der de var på ferie. For å få en ny start i livet flytter han til den lille byen K, der han får jobb på den videregående skolen. Han overtar stillingen etter lektor Kallmann, som har lidd en mistenkelig død. Hvem var han egentlig? Var dødsfallet en ulykke? Hvordan går det med etterforskningen? Det er en tid med fremmedfrykt og fiendtlighet. Hakekors tegnes på skolens vegger. Det skrives hatbrev. Og i en skrivebordsskuff finner noen lektor Kallmanns etterlatte dagbøker. Eugen Kallmanns øyne er en klassisk spenningsroman fra Håkan Nesser. Bøkene hans er blitt oversatt til over 30 språk og har til sammen solgt i cirka 15 millioner eksemplarer.

Gjør deg klar for uhygge i en liten by i Sverige, der det ulmer under overflaten... Leon har mistet sin kone og datter i en båtulykke utenfor østkysten av Afrika, der de var på ferie. Stillingen han tar over har tilhørt den populære og eksentriske lektor Eugen Kallman, som noen måneder tidligere har blitt funnet død under mystiske omstendigheter.

Specs: E-bok, Håkan Nesser, Bokmål,... Kjøp Eugen Kallmanns øyne fra Bokklubber En klassisk spenningsroman fra Håkan Nesser Håkan Nesser, en av svensk litteraturs store fortellere. Leon har mistet sin kone og datter i en båtulykke utenfor østkysten av Afrika, der de var på ferie. Kjøp Eugen Kallmanns øyne fra Tanum Håkan Nesser, en av svensk litteraturs store fortellere.

RELATERTE BØKER