Jenta uten hjerte

Jenta uten hjerte - Marit Reiersgård | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Reiersgård
DIMENSJON
7,85 MB
FILNAVN
Jenta uten hjerte.pdf
ISBN
5474391151462

BESKRIVELSE

To mysterier, onde intriger og skjebnesvangre fortielser. Politietterforsker Verner Jacobsen ligger søvnløs.- dagen etter skal han begrave sitt eneste barn, en sønn død av kreft. Telefonen ringer, 14-årige Idunn Olsen er funnet drept i snøen ved den store obelisken ved steinbruddet i Lier. Mens Verner er på åstedet, får han melding om at bårebilen med sønnens kiste er stjålet og på vidvanke. Og snart begynner de første avhørene. Idunn hadde vært på vei fra en ungdomsfest dit politiet var innkalt. Ungdommene er merkelig tause om det som skjedde. Men blålysene går også i en annen retning denne tidlige vintermorgenen. Et hus like i nærheten av åstedet er nedbrent, og en eldre dame er omkommet. To mysterier, onde intriger og intense følelser i konflikt, en sak der etterforskerne Verner Jacobsen og Bitte Røed vil trenge all sin dristighet og dype innsikt i menneskesinnets irrganger. «Krim som berører.» Drammens Tidende «Reiersgård er språklig sterk og elegant ... Hun er veldig flink til å beskrive stedet, Tranby, forfatterens eget nabolag. Motivene for drapene er også sjeldent godt bygget opp gjennom hele boka. Alt går opp. Jeg burde ha skjønt hvem morderen var. Men nei.»Gerhard Gran, Stavanger Aftenblad «Reiersgård bruker på nytt vinter og tett nærmiljø til å skape anstendig «engelsk landsbykrim» på norsk.»Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende «Reiersgård graver og borer i personene sine og lar ikke leseren slippe unna før vi bare må bry oss om hva som skjer med dem.»Maria Årolilja Rø, Adresseavisen «Hun skriver dirrende nært og troverdig om et nådeløst ungdomsmiljø, om mobbing på sosiale medier, om selvskading, sladder og ondskap ... En flott oppfølger til debutromanen!»Vi over 60 «Marit Reiersgård har skrevet en forrykende spennende krimfortelling, men hun har også et budskap som går rett i hjertet på meg.»http://tinesundal.blogspot.no

1965) er oppvokst i Lier utenfor Drammen. Hun debuterte i 2012 med kriminalromanen Stolpesnø, som høstet svært fine kritikker.Hennes andre roman, Jenta uten hjerte (2014), ble nominert til Rivertonprisen i 2015.

1965) er oppvokst i Lier utenfor Drammen. Hun debuterte i 2012 med kriminalromanen Stolpesnø, som høstet svært fine kritikker.Hennes andre roman, Jenta uten hjerte (2014), ble nominert til Rivertonprisen i 2015.

RELATERTE BØKER