Det kristne Norge; innføring i konfesjonskunnskap

Det kristne Norge; innføring i konfesjonskunnskap - Torleiv Austad, Paul Leer-Salvesen, Bernt T. Oftestad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torleiv Austad, Paul Leer-Salvesen, Bernt T. Oftestad
DIMENSJON
7,98 MB
FILNAVN
Det kristne Norge; innføring i konfesjonskunnskap.pdf
ISBN
5265087835971

BESKRIVELSE

Det kristne Norge. Innføring i konfesjonskunnskap er beregnet for en bred leserkrets. Boken er skrevet for studenter ved ulike høgskole- og universitetsstudier, og for alle som er interessert i det kristne mangfoldet i Norge. Den kan også fungere som en oppslagsbok. Boken inneholder: Innføringskapitler om konfesjonskunnskap og økumenikk, kapitler om lutherdommen og det evangelisk-lutherske mangfoldet i Norge, kapitler om tolv andre kristne trostradisjoner og et kapittel om trostradisjoner med røtter i kristendommen. Hvert kapittel er skrevet slik at det kan leses som en selvstendig enhet. Det kristne Norge er skrevet av et forfatterteam som består av Torleiv Austad, Paul Leer-Salvesen, Bernt T. Oftestad og Helje Kringlebotn Sødal (red.). Forfatterne har lagt vekt på å få frem selvforståelsen til trostradisjonene og har derfor samarbeidet med dem, men står selv ikke tilsluttet de retningene de skriver om.Artikkelen: "Det kristne mangfoldet i Norge - noen pedagogiske utfordringer", er skrevet som et supplement til boken, den finner du her

Boken er skrevet for studenter ved ulike høgskole- og universitetsstudier, og for alle som er interessert i det kristne mangfoldet i Norge. Den kan også fungere som en oppslagsbok. Leer-Salvesen, Paul (2015).

Oftestad (ISBN 9788276343540) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER