Gøyale babysokker

Gøyale babysokker - Kikka Virolainen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kikka Virolainen
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Gøyale babysokker.pdf
ISBN
4366603698007

BESKRIVELSE

Gled de minste med fargerike og morsomme sokker. I denne boka får du 40 uttrykksfulle sokkeoppskrifter for barn fra 6-12 måneder i herlige farger og gøyale mønstre. Alt fra innsekter, dyr og blomster til årstider og høytider. Alle sokkene er strikket etter samme enkle grunnoppskrift som er lett å lære, selv for nybegynnere. Her har en bestemor samlet minner fra sitt eget og familiens liv ved å designe vakre og personlige babysokker. Hun husker sin egen barndom med lek og moro og ser med undring hvordan årene har gått og barn og barnebarn har kommet til. Hver oppskrift følges av en anekdote eller et dikt som utdyper forfatterens tanker bak hvert enkelt sokkepar. Oppskriftene i boka er strikket i flere ulike typer ullgarn, og det er en egen liste over garn man kan kjøpe i norske butikker. Bruk ulikt garn for å endre størrelse og tykkelse på sokkene. Farger og pynt kan varieres i det uendelige etter eget ønske og hva du tror vil glede mottakeren.

Fra: kr 0. Disse søte babysokkene tar kort tid å strikke, selv om du ikke har prøvd å strikke sokker før.

Hobbyklubben er et stort felleskap for deg som liker å være kreativ, enten du maler, strikker, hekler eller syr. Her møter du... Strikk fram og tilbake over de 10 midterste maskene og strikk den 10.ende masken på hver omgang sammen med neste maske.

RELATERTE BØKER