Snart 100000 solgte!!! og en rekke andre halvsanne liksomløgner

Snart 100000 solgte!!! og en rekke andre halvsanne liksomløgner - Dag Evjenth, Jon Ruder | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Evjenth, Jon Ruder
DIMENSJON
9,87 MB
FILNAVN
Snart 100000 solgte!!! og en rekke andre halvsanne liksomløgner.pdf
ISBN
1492231339222

BESKRIVELSE

Språklige abløgøyer! Tusen tonn bokstavkjeks er kastet ut fra et helikopter, og Jon og Dag ser det som sin oppgave å plukke dem opp og sette sammen bitene! Språket har sine begrensninger. Det er blant annet flere svenske byer, greske øyer og norske produkter som burde finnes, men ikke gjør det. Denne boken gjør noe med det. Her finnes morsomme orddelinger som forandrer setningen, og merkelige setninger som forundrer leseren.Her fråtses det i nye og nyrestaurerte ord og uttrykk, lister og laster for lekne og sultne ordgourmeter.

Det er blant annet flere svenske byer, greske øyer og norske produkter som burde finnes, men ikke gjør det. Snart 100000 solgte!!! og en rekke andre halvsanne liksomløgner. 2008; Pris 227,-Spar 22,-Innbundet.

'På feriekoloni - historien om Hudøy' er for første gang fortellingen om ferieøya, om det gamle samfunnet, om sultne unger på tredvetallet, om steder og navn, om ... Pris: 192 kr. inbunden, 2008.

RELATERTE BØKER