Statsvitenskapelig leksikon

Statsvitenskapelig leksikon Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,87 MB
FILNAVN
Statsvitenskapelig leksikon.pdf
ISBN
3778441107774

BESKRIVELSE

Statsvitenskap er studiet av politiske prosesser. Politisk analyse krever klare begreper brukt på en konsistent måte, og Statsvitenskapelig leksikon er derfor et nyttig oppslagsverk for studenter, forskere og forelesere innen statsvitenskap.Leksikonet vil være nyttig for alle med et aktivt forhold til det politiske liv - journalister, politikere, folk innen offentlig administrasjon og næringsliv, lærere og den interesserte allmennhet. Leksikonet ble utgitt første gang i 1997, med Øyvind Østerud (Universitetet i Oslo), Kjell Goldman (Stockholms universitet) og Mogens N. Pedersen (Syddansk Universitet) som redaktører. Oppslagsverket ble gjennomgående oppdatert og betydelig utvidet i 2008, med mange nye, korte innføringer til fagets begreper, teorier og metoder, politiske ideer, ismer og institusjoner, samt nye portretter av sentrale bidragsytere innen statsvitenskapen.

Referansen skal være til den personen som skrev den artikkelen som er brukt! For eksempel, dersom man bruker leksikonets definisjon Vår pris 199,-. Alt du trenger å vite om gjennomslag og påvirkning, men som ingen tør å fortelle deg.

Allern, Elin Haugsgjerd; Saglie, Jo & Østerud, Øyvind (2019). Politiske partier som demokratisk paradoks, I: Elin Haugsgjerd Allern; Jo Saglie & Øyvind Østerud (red.), Makt og opposisjon : De politiske partiene som demokratisk paradoks.Universitetsforlaget. Boka er tenkt som et svar på et allment behov for et presist faglig begrepsapparat.

RELATERTE BØKER