Swahili-norsk ordbok

Swahili-norsk ordbok - Issak Issak | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Issak Issak
DIMENSJON
11,19 MB
FILNAVN
Swahili-norsk ordbok.pdf
ISBN
4914088541020

BESKRIVELSE

Stadig fler reiselystne nordmenn besøker idag Øst-Afrika og har behov for å lære seg åpningshilsnene «hamjambo!» eller «habari gani?» for å komme i kontakt med øst-afrikanere. Denne ordboka er et forsøk på å gjøre swahili lett tilgjengelige for nordmenn og andre skandinaver som er interesserte i å lære seg swahili. Ordboken inneholder en grundig innføring i grammatikk, syntaks og fonetikk i tillegg til de 10.000 oppslagsordene. Forfatteren legger også vekt på å formidle kulturen som er nedfelt i språket generelt og spesielt i de mange uttrykk (idiomer) og ordtak som språket er så rikt på. Kanskje er det også på tide å ha en afrikanskspråklig ordbok i norske bokhyller? -Bahati njema! Lykke til!

Skriv ordet du ønsker å oversette fra engelsk til swahili i søkefeltet. Du kan også søke etter ord på swahili, ettersom ordboken søker begge veier samtidig.

Denne ordboka er et forsøk på å gjøre swahili lett tilgjengelige for nordmenn og andre skandinaver som er interesserte i å lære seg swahili. Swahili oversetter, kiswahili oversetter, norsk-swahili oversettelse, oversettelser swahili-engelsk, engelsk-swahili oversetting, swahili tolking. Oversette swahili-norsk, swahili oversettere.

RELATERTE BØKER