Tall kan temmes!

Tall kan temmes! - Jan Erik Kristiansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Kristiansen
DIMENSJON
9,40 MB
FILNAVN
Tall kan temmes!.pdf
ISBN
8982950866272

BESKRIVELSE

Statistikk omgir oss i dag på alle kanter: i aviser, radio og TV, i lærebøker, fagbøker, tidsskrifter og offentlige utredninger. Overalt brukes statistikk til å beskrive samfunnet rundt oss, enten det dreier seg om arbeidsledighet, kriminalitet, tidsklemme, fattigdom, eldrebølge, innvandring, likestilling eller sykefravær.Denne boken gir en elementær innføring og veiledning i hvordan man skal forstå og bruke statistikk. Den gir enkle og praktiske råd og vink når det gjelder å bruke, tolke og formidle statistikk slik den omgir oss i dagliglivet, i form av forholdstall, prosenter, rater og gjennomsnitt: Hvordan skal tallene beregnes, sammenliknes, presenteres og tolkes? Og hva er de viktigste fallgruvene? Som en bonus får leseren også rikelig med interessant statistikk som belyser ulike aspekter ved dagens norske samfunn.Boken egner seg både for studenter i ulike samfunnsfag på universitets- og høyskolenivå og for dem som i det daglige bruker statistikk i sitt arbeid.

85 14 For enhver pris Konsumprisindeksen ..... 91 15 Som tiden går Tidsserier ... Tall kan temmes! Jan Erik Kristiansen Raffi nerte rater: Endringer over tid For 2008 kan to ulike skilsmisserater beregnes til henholdsvis 43,0 og 11,6 prosent per 1 000 gifte/separerte kvinner.

To vinnere av mattekonkurransegir tips om hvordan du kan temme tallene. Kjøp 'Tall kan temmes!, hvordan forstå og bruke statistikk' av Jan Erik Kristiansen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202584863 Relative tall er altså tall som er satt i forhold til andre tall, for å forenkle sammenlikningen eller for å gjøre tallene mer forståelige.

RELATERTE BØKER