50 fordeler med å passere 50

50 fordeler med å passere 50 - Niels Chr. Geelmuyden | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niels Chr. Geelmuyden
DIMENSJON
11,83 MB
FILNAVN
50 fordeler med å passere 50.pdf
ISBN
5856997360619

BESKRIVELSE

Velkommen til besteparten av livetVi vet mye om det som blir verre med alderen. Ikke fullt så ofte rettes søkelyset mot alt som blir bedre. Hva om det å passere 50 er bedre enn å være ung? Hva om det er best av alt? Niels Chr. Geelmuyden skriver med humor og varme om alt vi kan glede oss til etter fylte 50 år, basert på den forbløffende rikholdige forskningen som finnes på feltet. I boken får du hele 50 fordeler, blant annet:1. Du blir mindre forkjølet2. Du blir mer utholdende3. Du blir en bedre konfliktløser4. Du blir mer empatisk5. Du blir lykkeligereHistorier fra forfatterens eget og andres liv bekrefter at middagshøyden har langt bedre utsikt enn mange tror. Denne gledessprederen av en bok viser til fulle hvordan vi med årene berikes av ervervet klokskap, lekenhet og livsmot.BONUSMATERIALE 10 ulemper som også er fordeler!

I boken får du hele 50 fordeler, blant annet: 1. Du blir mindre forkjølet 2. I 50 fordeler med å passere 50 viser Geelmuyden det faktisk er ganske mye som er ideelt med det å passere 50.

Du blir mindre forkjølet2. Du blir mer ... Boka «50 fordeler med å passere 50» er den foreløpig ferskeste fra den produktive skribenten Geelmuyden.

RELATERTE BØKER