Akevittboka

Akevittboka - Arnt Steffensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnt Steffensen
DIMENSJON
3,61 MB
FILNAVN
Akevittboka.pdf
ISBN
4510336417194

BESKRIVELSE

Akevittboka - Den nordiske akevittrevolusjonen er den unike og inspirerende fortellingen om akevittens historie med fokus på Norge, Sverige og Danmark, samt Island, Finland og Færøyene. I denne praktboken presenteres historien til over 40 akevittmerker og et utvalg av deres beste og mest spennende akevitter i en flott visuell fremstilling. Du finner også en oversikt over hvordan akevitten lages, hvordan den skal drikkes og hvilke trender som finnes på markedet akkurat nå. I tillegg får du oppskrifter på de beste akevittdrinkene, info om forskjellige typer krydder som brukes i akevitt, og mye mer i denne omfattende guiden til akevitt.

:-) Akevittboka forteller mye om dette. Det er selvsagt tradisjonelle kapitler om produksjon og historikk, men også kapitler om akevittens fornyelse, akevittcocktails, litt halvprovoserende tanker rundt akevitt og mattradisjoner, en artig tekst om nordiske drikkevisetradisjoner. Akevittboka - Den nordiske akevittrevolusjonen er den unike og inspirerende fortellingen om akevittens historie med fokus på Norge, Sverige og Danmark, samt Island, Finland og Færøyene.

I denne praktboken presenteres historien til over 40 akevittmerker og et utvalg av deres beste og mest spennende … "Akevittboka" kommer ut høsten 2017. Stikkord er nordisk fokus, friske innfallsvinkler, mikrodestillerier, innovasjon, og ikke så mange floskler à la "edle dråper" og "gyllen eliksir".

RELATERTE BØKER