Den tapte byen Z

Den tapte byen Z - David Grann | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Grann
DIMENSJON
8,82 MB
FILNAVN
Den tapte byen Z.pdf
ISBN
2061775493440

BESKRIVELSE

Oberst Percy Harrison Fawcett var en britisk oppdager som var overbevist om at det fantes spor etter en stor, gammel sivilisasjon dypt inne i Amazonasjungelen, som han kalte byen Z. I 1925 tok han med seg sønnen Jack og hans kamerat på en ekspedisjon, og ingen av de tre kom tilbake. Forfatteren av denne boken reiste selv til Amazonas i 2005 for å følge Fawcetts fotspor. Med register.

Les mer «Den tapte byen Z» er en særdeles vellykket blanding av spennende guttebok, opplysende historieskriving og seriøs biografi der navn som Henry Rider Haaggard («Kong Salomos miner») og Arthur ... Kjøp 'Den tapte byen Z, en beretning om dødelig besettelse i Amazonas' av David Grann fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788249508365 Dokumentaren Den tapte byen Z er todelt.

Filmrettigheter er kjøpt av Brad Pitt. Les mer «Den tapte byen Z» er en særdeles vellykket blanding av spennende guttebok, opplysende historieskriving og seriøs biografi der navn som Henry Rider Haaggard («Kong Salomos miner») og Arthur ... Kjøp 'Den tapte byen Z, en beretning om dødelig besettelse i Amazonas' av David Grann fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER