Funksjonell magetrening

Funksjonell magetrening - Ola Eriksrud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Eriksrud
DIMENSJON
8,79 MB
FILNAVN
Funksjonell magetrening.pdf
ISBN
9109072187104

BESKRIVELSE

Det er mange forskjellige måter å trene buk- og ryggmuskulaturen på, og det er kanskje ingen andre muskler i kroppen som har fått større oppmerksomhet enn nettopp disse musklene. En sterk buk- og ryggmuskulatur kan også være skadeforebyggende og er viktig for alle daglige bevegelser. De funksjonelle øvelsene demonstrert i denne DVD-en er dynamiske og foregår i en stående posisjon. Øvelsene som er demonstrert, vises først med stor stabilitet for så å utvikles i retning av mindre stabilitet. Dette gir en større belastning på buk- og ryggmuskulatur i forhold til gjennomføring og kontroll av bevegelsene. Disse funksjonelle øvelsene kan utføres av alle, men det er viktig med god kontroll ved ulike hastigheter. Dersom kontroll av bevegelsen uteblir er det viktig å senke belastningen ved å øke stabiliteten. Ola Eriksrud er utdannet fysioterapeut og er stipendiat ved Norges idrettshøgskole.

Kjøp To typer magetrening Ifølge Norum må du finne årsaken til hvorfor du trener magen, før du begynner treningen. Svaret vil diktere hvilke øvelser som er mest passende for målet ditt. Ny slyngeøvelse: Pendel for funksjonell magetrening Frisk Forlag.

Funksjon har alltid vært ignorert når det kommer til trening av mage. Pris: 260,-. øvrig, 2008.

RELATERTE BØKER