Mann søkes, helst uten sjarm

Mann søkes, helst uten sjarm - Mette Hellenes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Hellenes
DIMENSJON
10,5 MB
FILNAVN
Mann søkes, helst uten sjarm.pdf
ISBN
9031630362900

BESKRIVELSE

Mette Hellenes' stil og humor har skaffet henne en stor tilhengerskare. Hun har et spesielt skarpt blikk for situasjonskomikk, pinligheter og selvhøytidelighet av alle slag. Stor bok med stripene fra Morgenbladet og BIlledkunst, fra 2010 til 2014. Femte samling med Kebbevennene Mette og Vanessa. "Norges viktigste stripeserie ... Det er noe ved den frenetiske energien i Hellenes' skildringer av menneskelig tarvelighet ... som minner spesifikt om Strindberg når han er på sitt mest frådende velformulerte." Aksel Kielland, Vinduet, 2013

Prednisolon, ciclosporin. Regular price 220,00 kr BENDIK KALTENBORN: TEGNING, FORM OG FARGE. Kjøp Bøker og magasiner pris søk på Kelkoo.

På Tronsmo dunker du ikke hodet i reklameplakater eller snubler over stabler med bestselgere med en gang du kommer inn døra. Vi har ingen ... Mann søkes.

RELATERTE BØKER