Matematikk for økonomifag

Matematikk for økonomifag - Dag Einar Sommervoll | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Einar Sommervoll
DIMENSJON
4,39 MB
FILNAVN
Matematikk for økonomifag.pdf
ISBN
3057310304328

BESKRIVELSE

Boken.er skreddersydd til begynnerkurs i matematikk for studenter i økonomisk/administrative fag. Boken forklarer de matematiske kjernebegrepene intuitivt og enkelt samt illustrerer hvorfor - og hvordan - matematikken er til stor hjelp i økonomi. Oppgaveløsning er en sentral del av matematikkfaget, og denne boken har et vell av oppgaver fordelt på seks oppgavetyper: drilloppgaver, prinsipielle oppgaver, blandede oppgaver, flervalgsoppgaver, eksamensoppgaver og - nytt i denne utgaven - oppgaver med fokus på feilsøking og kritisk sans. I denne tredjeutgaven finnes det også løsninger til alle oppgavene bakerst i boken.

Hjelper til Matematikk for økonomifag er skrevet som et tillegg til læreboken Matematikk for økonomifag av Dag Einar Sommervoll, men kan også brukes uavhengig av denne som selvstendig ... Se beste pris på Matematikk for økonomifag. Sammenlign priser.

Vurderingsordning: Skriftlig eksamen Karakter: Bokstavkarakterer ... Matematikk for økonomifag. Dag Einar Sommervoll (2.

RELATERTE BØKER