Sveising

Sveising - Finn Høgmark | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Høgmark
DIMENSJON
11,81 MB
FILNAVN
Sveising.pdf
ISBN
8982887376841

BESKRIVELSE

Konstruktør, instruktør og utførende sveiser må beherske en rekke materialog sveisetekniske problemer. Det er derfor nødvendig å kjenne de sveisetekniske begreper sammen med en rekke karakteristiske fremmedord. Ut fra disse forhold er denne boka utarbeidet, til bruk i undervisning, og med utdrag av de nye Euronormer. Illustrert.

Den er brukt for å tilføre tråden med tilsettmateriale, dekkgass og den nødvendige sveisestrømmen til arbeidsstykket. De viktigste punktene ved MIG/MAG-sveising er sveisestillingen, sveisepistolens vinkel, trådens utstikklengde, sveisehastigheten og smeltebadets form. Sveising kan føre til både akutte og kroniske helseskader.

For større dimensjoner leier vi inn større speilsveisemaskin. Sveising - rørleggerfirma, rørlegging, våtromsarbeid, bad, boligvarme, sanitær, rørleggerbedrifter, våtrom, dusj, baderomsrehabilitering, baderomsrenovering ... Beskyttelsesutstyr til sveising Gassbrennere Plasmaskjærere Sveiser Sveisetilbehør Sveisetråd MIG/MAG Lukk meny 7 Treff. Sveis MIG 140.

RELATERTE BØKER