Å sykle

Å sykle - Håvard Syvertsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håvard Syvertsen
DIMENSJON
4,61 MB
FILNAVN
Å sykle.pdf
ISBN
1898173388958

BESKRIVELSE

«Det er en glede i den grå asfalten der den forsvinner inn under sykkelen.»Håvard Syvertsen har vært opptatt av sykling så lenge han kan huske. Som guttunge lå han på gulvet, trollbundet av de svart-hvite bildene i farens sykkelblader.Etter at han sluttet å sykle konkurranser, ble syklingen en ren glede, og er det fremdeles. Hver vår handler om den første sykkelturen etter vinteren, forventningene til den betingelsesløse lykken det er å sette seg på sykkelen. Å la den fantastiske og vakre konstruksjonen bli ett med kroppen, hengi seg til de repeterende bevegelsene, bli oppmerksom på pedalene som går rundt og rundt mens vinden suser ved ørene. "Å sykle" er en uforbeholden kjærlighetserklæring til sykkelen, og et uttrykk for takknemlighet overfor den besettelsen syklingen utgjør."«Det er nydelig nostalgisk, klok og ytterst velskrevet prosa Syvertsen leverer (....) Med sine både dypt nostalgiske og levende beskrivelser av livet med sykkel, og av livet selv, er dette blitt en helt uovertruffen hyllest både til et av våre mest populære transportmidler, men også en fortelling om hvordan kropp og sjel, tanker og bevegelser, steder og minner henger nøye sammen.» Aftenposten

Men den skiller seg ut ved å ha fire hjul, to motorer og front og tak som beskytter mot regn. Er bare å sykle det! Ville anbefale knebeskyttere om du er helt fersk. Jeg lærte meg å sykle på nytt og syklet 2 mil hjem fra jobb.

Ikke press barnet. Først og fremst - sykling er gøy! Husk at opplevelsen skal være positiv for barnet, uansett hvor gammelt det er.

RELATERTE BØKER