Berøringsstrofer

Berøringsstrofer - Randi Strand, Ivar Orvedal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Randi Strand, Ivar Orvedal
DIMENSJON
11,38 MB
FILNAVN
Berøringsstrofer.pdf
ISBN
4419929581916

BESKRIVELSE

Berøringsstroferer en diktbok for blinde og seende der teksten er skrevet både i braille ogvanlig skrift. De to skriftspråkene brukes likeverdig og de blandes på siden,som til et litterært og romlig puslespill. I det grafiske spillet poengteresenkelte ord, og selve lesingen får et element av utforsking og lek.Berøringsstrofer er en bok der også blinde kan ta deli den utfordrende og nyskapende delen av lyrikken og samtidskunsten.Punktskriften har en poetisk kraft som kan tilføre en ny dimensjon forseende.

Henta 15.08.2014. Bakgrunnsstoff · Randi Strand og Ivar Orvedal for Berøringsstrofer, Solum, 2013 · Cecilie Winger for Skumle skurker og mystiske mordere, Kagge, 2013.

Med godt over hundre nye utgivelser, er dette en rikdom av nye og gamle litterære godbiter. 2012 - Berøringsstrofer (Oslo: Solum) . ISBN 978-82-560-1698-3 [Utgitt i samarbeid med Leser søker bok] I tidsskrift - eit utval.

RELATERTE BØKER