En smak av norsk kultur

En smak av norsk kultur - Arnt Steffensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnt Steffensen
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
En smak av norsk kultur.pdf
ISBN
4505438578319

BESKRIVELSE

Boken beskriver våre unike og merkelige mattradisjoner. 22 retter utviklet siden vikingtiden og som har overlevd gjennom tidene. Hver rett er presentert i sin historiske kontekst med morsomme illustrasjoner. Du lærer om konserveringsmetoder og betydningen av matrettene i den norske kulturen. Dette er en bok for små og store, unge og gamle, nordmenn og de som elsker nordmenn. Det er en bok om det unike og merkelige nordmenn spiser, satt på spissen og presentert med humor. Illustrasjonene er tegnet av illustratøren av The social guidebook to Norway.

TVNorge, og TV3. Utdelingen av Gullruten er en del av Nordiske Mediedager i Bergen.

Det er en vanskelig balansegang. Detaljert informasjon. Detaljert tittel: En smak av norsk kultur, det unike og merkelige vi spiser, forfatter Arnt Steffensen ; illustratør Elise H.

RELATERTE BØKER