Folk i vest; alle har ei historie

Folk i vest; alle har ei historie - Odd E. Nerbø | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd E. Nerbø
DIMENSJON
6,96 MB
FILNAVN
Folk i vest; alle har ei historie.pdf
ISBN
2825056716036

BESKRIVELSE

Ei kjærleikserklæring til Vestlandet. Dei siste par åra har Odd Nerbø gått rundt i Bergen med kamera og notisblokk og snakka med folk han synest ser interessante ut. I denne boka møter vi 150 av dei. Asa Shimada, som fortel om den første gongen ho fekk ein klem frå mor si. Anton Johannes, som saknar kona si Anne Ma og ønskjer seg ei venninne å gå tur med. Tvillingane Roy og Remy (22), som grudde seg til kvar dag på skulen. Marit, som søv ute heile året. Og mange fleire personlege, rørande og skilsetjande historier frå liva til menneska rundt oss i Noreg i dag.

Kommunens administrasjonssentrum heter Liknes.Her møtes de to elvene Kvina og Litleåna som renner ut i Fedafjorden.. Kvinesdal har kontakt til kysten via Fedafjorden og grenser til Bygland i Aust-Agder i nord.

Den første kjørevegen over Haukelifjell var ferdig i 1889 ... Sannheter om løgn Bakgrunn: Hvis du i løpet av dagen snakker med personer sammenhengende i fire-fem minutter eller mer, kan det faktisk være fare for at du har løyet om noe - uten at den du snakket med merket det. Fra "Damenes aften" i Flekkefjord: Folk strømmet til i god tid, fra Bjerkreim i vest, til Kristiansand i øst. Damene ble møtt av roseblader, kjærlighetsbue og rød løper, med ulike stasjoner ️ I overkant av 150 damer fant igjen veien til Flekkefjord Bedehus, det er vi veldig takknemlige for 😇 Sterk åpning med solosang fra hjertet: "Det eldgamle kors" av Monika Verpelstad. Alle har snart en smarttelefon og nett bortimot ...

RELATERTE BØKER