Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake

Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake - Naja Marie Aidt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Naja Marie Aidt
DIMENSJON
7,10 MB
FILNAVN
Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake.pdf
ISBN
5977274843915

BESKRIVELSE

Hvordan går du videre når barnet ditt plutselig dør? Naja Maria Aidt forsøker å beskrive livet etterpå, og utforsker samtidig poesiens språk om sorg og kjærlighet. I mars 2015 døde Naja Marie Aidts sønn Carl i en ulykke, 25 år gammel. Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake er en rasende ærlig bok om hvordan sorg føles, hvordan den forandrer ens forhold til virkeligheten, til ens nærmeste, til tiden. Korte prosastykker henvendt til Carl veksler med poetiske passasjer, bruddstykker fra nåtid glir over i erindringsglimt og dagboknotater. Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake er et forsøk på å beskrive det å miste et barn og livet etterpå, hvordan døden finner en plass blant det som blir igjen. Samtidig er det en utforskning av poesiens språk om sorg og kjærlighet. Naja Marie Aidt er ansett som en av Skandinavias aller fremste forfattere.

I denne romanen nærmer Aidt seg det umulige: å skrive om sitt døde barn. Kjøp Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake fra Tanum Hvordan går du videre når barnet ditt plutselig dør? Naja Maria Aidt forsøker å beskrive livet etterpå, og utforsker samtidig poesiens språk om sorg og kjærlighet. I mars 2015 døde Naja Marie Aidts sønn Carl i en ulykke, 25 år gammel. Jeg har gruet meg litt til å lese boken til den danske forfatteren Naja Marie Aidt som har fått den norske tittelen Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake.

Med «Har døden tatt noe fra deg så gi det tilbake» har Aidt gitt noko til lesarane etter at døden tok noko frå henne. Det er djupt menneskeleg og djupt litterært." Dette har Marta Norheim skrevet om denne boka.

RELATERTE BØKER