Høykonflikt

Høykonflikt - Grethe Nordhelle | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grethe Nordhelle
DIMENSJON
11,3 MB
FILNAVN
Høykonflikt.pdf
ISBN
7147912607588

BESKRIVELSE

Høykonflikt krever store ressurser og ødelegger manges liv. Forfatter viser hvordan konflikter kan eskalere og hvordan de kan løses. Parter som er i høykonflikt, er enten ikke i stand til eller ikke villige til å forstå hverandre. Det er ikke bare dårlig kommunikasjon som kjennetegner høykonflikt. Ofte er det også et regelrett brudd i kommunikasjonen; partene har gitt opp å snakke med hverandre.I denne boken presenterer forfatteren blant annet to aspekter som er særdeles viktige for å kunne lykkes i å håndtere høykonflikt: Det første er arbeidet med å etablere begge parters tillit. Det andre er å forstå konfliktens dypeste røtter. Grethe Nordhelle er en av landets mest erfarne høykonfliktmeklere og har skrevet boken spesielt for meklere på ulike konfliktarenaer, psykologer, andre helse- og sosialarbeidere og studenter i familieterapi og konflikthåndtering mfl. Boken er også aktuell for alle som ønsker å bli bedre på å forstå og takle krevende konflikter. «Dette er en viktig bok fra en fagperson med et enormt engasjement og stor tyngde innenfor meklingsfeltet.» Ellen Syrstad, «Fontene forskning»«Boken er høyst leseverdig for alle som arbeider med konflikter, særlig der deter en varig relasjon mellom partene, så som mellom foreldre med felles barn,på arbeidsplassen eller mellom naboer.» Camilla Bernt, «Tidsskrift for familierett, arverett og barnevernrettslige spørsmål»

… Videreutdanningen skal gi studentene nødvendige kunnskaper, ferdigheter og kompetanse til å arbeide med konflikter og mekle i ulike sammenhenger. Begrepet høykonflikt vil sees i sammenheng med Pattersons teori om tvingende samhandling i familier. Deretter viser vi hvordan foreldres emosjonsregulering adresseres gjennom innholdet i PMTO.

Det er ikke bare dårlig Høykonflikt er preget av intense emosjoner, det være seg hat, sinne, sårethet, frykt, angst, tristhet eller sorg. Emosjonelle reaksjoner kjennetegnes ikke av fornuft og blir derfor utfordrende og viktig å takle i meklingsprosessen.

RELATERTE BØKER