Kattekongens jakt

Kattekongens jakt - Monika Steinholm | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monika Steinholm
DIMENSJON
11,44 MB
FILNAVN
Kattekongens jakt.pdf
ISBN
7220051290714

BESKRIVELSE

Et svart hull dukker opp under sengen til Markus, og snart begynner det å sive inn merkelige dyr og vesener fra andre dimensjoner. Universet blir stadig mer ustabilt, og det er bare et spørsmål om tid før det kollapser og alt liv dør. Markus og vennene jobber på spreng for å finne en løsning, men så stjeler den mystiske Kattekongen De levendes bok. For å få den tilbake må Markus inngå en farlig allianse som kan få skjebnesvangre følger ... Nye vennskap fører Markus sakte, men sikkert mot sannheten om boken - og moren. Vil han finne henne? ANKH er en spennende og morsom serie for gutter og jenter i alderen 9-12 år. En serie om livsfarlige krefter, modige barn og rare oppfinnelser. Kattekongens jakt er bok 3 i ANKH-serien.

FAKTA Utgitt: 2019 Forlag: Pitch forlag Innbinding: Innbundet Språk: Norsk Bokmål Sider: 246 ISBN: 9788293551331 Utgave: 1. utg.

8. jan 2020 | Anmeldelser fra elever, Anbefalinger.

RELATERTE BØKER