Mening og mestring ved psykoselidelser

Mening og mestring ved psykoselidelser En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,62 MB
FILNAVN
Mening og mestring ved psykoselidelser.pdf
ISBN
8871621064251

BESKRIVELSE

Hvordan står det til med den psykiske helsen i Norge i dag? Og hva gir mening og mestring ved psykoselidelser?Målet med boken er å bidra til økt forståelse for hvordan mennesker med psykoselidelser og deres nærmeste opplever og lever med dette. Forfatterne ønsker å rette blikket framover. Hvor står vi i det psykiske helselandskapet i dag, og hvilke fenomener og forståelser kan gi ny innsikt til psykoselidelser som er verdt å ta med videre?Miljøet bak Stiftelsen SEPREP (Senter for psykoterapi og psykososial rehabilitering ved psykoser) har alltid hatt en glødende tro på at det går an å forandre og forbedre tjenestetilbudet til mennesker med alvorlige, psykiske lidelser gjennom informasjon, undervisning og forskning. Boken har sitt utspring fra SEPREP-miljøet, og er skrevet for studenter og ansatte innen psykisk helse-feltet.

Vår pris 399,- (Paperback) Fri frakt! Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag. Paperback.

Forfatterne ønsker å rette blikket framover. Hvor står vi i det psykiske helselandskapet i dag, ... Og hva gir mening og mestring ved psykoselidelser? Målet med boken er å bidra til økt forståelse for hvordan mennesker med psykoselidelser og deres nærmeste opplever og lever med dette.

RELATERTE BØKER