Om forlatelse og andre essay

Om forlatelse og andre essay - C.S. Lewis | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
C.S. Lewis
DIMENSJON
10,25 MB
FILNAVN
Om forlatelse og andre essay.pdf
ISBN
3050185093168

BESKRIVELSE

Om forlatelse og andre essays er en unik samling av C.S. Lewis' beste og mest slitesterke tekster. En redaksjon med akademikere, forfattere, bokhandlere og oversettere har valgt ut 18 essays fra Lewis' mangfoldige forfatterskap. Kriteriene har vært at essayene ikke er oversatt til norsk tidligere og at de på en eller annen måte omhandler Lewis' forhold til sin kristne tro. Med forord av Bjørn Are Davidsen. I C.S. Lewis-klassikerserie.

En redaksjon med akademikere, forfattere, bokhandlere og oversettere har valgt ut 18 essays fra Lewis' mangfoldige forfatterskap. Kriteriene har vært at essayene ikke er oversatt til norsk tidligere og at de på en eller annen måte omhandler Lewis' forhold til sin kristne tro.

Kriteriene har vært at essayene ikke er oversatt til norsk tidligere ... Søkeresultater for Deltakar og tilskodar og andre essays - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Om forlatelse og andre essay.

RELATERTE BØKER