Finansielle emner

Finansielle emner - Knut Boye, Steen Koekebakker, Svein Olav Krakstad, Are Oust | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Boye, Steen Koekebakker, Svein Olav Krakstad, Are Oust
DIMENSJON
7,70 MB
FILNAVN
Finansielle emner.pdf
ISBN
2343398322005

BESKRIVELSE

Finansielle emner (15. utgave) gir en grundig innføring i finansiell økonomi, både når det gjelder teori og den praktiske anvendelsen av den. Boken gir en leservennlig gjennomgang av et komplisert tema, og har mange oppgaver som letter forståelsen. I denne nye utgaven av boken har kapittel 3 og 8 blitt omarbeidet.Investeringsanalyse er bokens sentrale tema, men viktige finansieringsbeslutninger berøres også. Beregning av effektiv lånerente vies for eksempel stor oppmerksomhet. Forfatterne gir en rekke eksempler for å illustrere fremstillingen. Finansielle emner er primært skrevet for økonomistudenter og har en klar logisk oppbygning. Den passer bra som lærebok i grunnleggende finanskurs på bachelorstudiet i økonomi og administrasjon.Hovedtemaene er: beregning av kapitalbehov og kontantoverskudd for investeringer kartlegging av lønnsomheten av investeringer beregning av effektiv lånerente innvirkning av skatter og prisstigning på avkastningen av investeringer usikkerhet ved investeringsbeslutninger optimal kapitalbinding i omløpsmidler likviditetsplanleggingBoken gir leseren et godt teoretisk grunnlag og essensielle kunnskaper for løsning av de finansielle problemene som en bedrift kan bli stilt overfor.

Målet er å styrke kvaliteten på finansiell rådgivning overfor kunder. Finansielle emner gir en grundig innføring i finansiell økonomi, både når det gjelder teori og den praktiske anvendelsen av teorien. Boken er en lesevennlig gjennomgang av et komplisert tema som gjennom effektiv bruk av oppgaver og løsninger, anskueliggjør hvordan teori anvendes. Kjøp Finansielle emner fra Bokklubber Finansielle emner gir en grundig innføring i finansiell økonomi, både når det gjelder teori og den praktiske anvendelsen av teorien.

Boken gir en leservennlig gjennomgang av et komplisert tema, og har mange oppgaver som letter forståelsen. Les mer Emner er byggeklossene i studieprogrammene.

RELATERTE BØKER