Luthers lille katekisme

Luthers lille katekisme - Martin Luther | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Luther
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Luthers lille katekisme.pdf
ISBN
3181554110746

BESKRIVELSE

Hva er luthersk kristendom? Det beste og enkleste svaret på det finner du her i Luthers lille katekisme. Katekismen er en slitesterk lærebok for både barn, unge og voksne. Innholdet er så sant og viktig at du kan ha stor glede av å lære det utenat. Denne utgaven har fått en lett modernisert språkdrakt.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet | 9788254312070 "Derfor takker vi også alltid Gud for dette: Da dere fikk det ordet som vi forkynte, tok dere imot det, ikke som et menneskeord, men som det i sannhet er, som Guds ord, som virker med kraft i dere som tror." Kjøp 'Luthers lille katekisme' av Martin Luther fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet | 9788252002256 Martin Luthers lille katekisme.

Etter en Luther-jakt i egen bokhylle, kom jeg over Martin Luthers lille katekisme. Jeg regner med at flere av den godt voksne generasjon har sett denne boka før. Bekjennelsesskrifter, symbolske bøker, skrifter som et kirkesamfunn har som sine offisielle og rettslig bindende lærenormer ved siden av Bibelen.Den norske kirkes bekjennelsesskrifter er fastslått i Christian 5s norske lov 1687 og omfatter den apostoliske trosbekjennelse, den nikenske trosbekjennelse, det athanasianske symbol, Luthers lille katekisme og den Augsburgske konfesjon. Pris: 129,-.

RELATERTE BØKER