"Som epler av gull"; en bok om kristen sjelesorg; bind II

lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Bergem
DIMENSJON
10,19 MB
FILNAVN
"Som epler av gull"; en bok om kristen sjelesorg; bind II.pdf
ISBN
9014065643759

BESKRIVELSE

I 2008 kom Anders Bergem med boken .Som epler av gull ..... En bok om kristen sjelesorg. Bind I Sjelesorgens prinsipielle grunnlag og egenart., utgitt på Kolofon forlag. Som tittelen sier, handler denne boken om de grunnleggende prinsippene for kristen sjelesorg. I den nye boken går Bergem fra det prinsipielle rommet og inn i selve sjelesorgrommet. Fra å være opptatt av sjelesorgens .Hva. og .Hvorfor., er han nå opptatt av sjelesorgens .Hvordan., noe som tydelig kommer til uttrykk i undertittelen. Forfatteren hevder at det å utøve kristen sjelesorg, kan sammenlignes med det å være en utøvende kunstner.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. BIND 1 Sjelesorgens prinsipielle grunnlag og egenart "Sjelesorgen springer … ut av forestillingen om kirken som Guds folk, et folk som er klar over at alle mennesker lever sitt liv i spenningen mellom Guds "allerede nå" og hans "ennå ikke".Sjelesorgens store utfordring og oppgave er dermed å arbeide for at mennesker skal leve et liv som tar begge disse aspektene på alvor. Kjøp 'Som epler av gull' fra Bokklubber I 2008 kom Anders Bergem med boken .Som epler av gull ..... En bok om kristen sjelesorg.

Bind I: Sjelesorgens prinsipielle grunnlag og egenart 348 sider. Kolofon 2008.

RELATERTE BØKER