Teori i praksis

Teori i praksis - Jan Grue | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Grue
DIMENSJON
3,26 MB
FILNAVN
Teori i praksis.pdf
ISBN
1813392117941

BESKRIVELSE

En teori kan forstås som en forklaring på et fenomen, fremsatt som logisk koherente påstander. Skal vi betrakte og begripe, forstå og forklare noe i verden, trenger vi teorier. Alle som studerer på universitets- og høyskolenivå, må forholde seg til teorier og teoretiske forståelsesrammer. Teori i praksis er en innføring i anvendt teoriforståelse. Forfatter Jan Grue tar for seg en del grunnleggende spørsmål, som: - Hva er teori? - Hvorfor bør vi bruke teorier? - Finnes det ikke-teoretiske forståelser av verden? - Hvordan kan vi forstå og anvende teorier i praktisk akademisk arbeid? Denne boken synliggjørteoriens rolle og viser hvorfor og hvordan teorien er relevant i praksis. Bokens første del er et grunnriss av teoriforståelse og teoretisk funderte analysebegreper, mens andre del inneholder tre konkrete analyseeksempler på teoretisk analyse innen helse- og samfunnsfag, fra tekst via mediefremstilling til sosiale fenomener.

Vi jobber for å oversette betydningsfulle romaner, noveller, essays og sakprosa, i hovedsak fra Europa. Forlaget stiller et høyt krav om kvalitet, fra innhol Teori i praksis analysestrategier i akademisk arbeid.

Kjøp boken Teori i praksis av Jan Grue (ISBN 9788245018820) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER