Diabetespsykologi

Diabetespsykologi - Jon Haug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Haug
DIMENSJON
10,81 MB
FILNAVN
Diabetespsykologi.pdf
ISBN
2429695110261

BESKRIVELSE

Fram til nå har behandlingsfokuset omhandlet de medisinske sidene ved diabetes. Hensikten med denne boken er å vise at det er en særegen psykologi knyttet til sykdommen og gi leseren nyttige verktøy for stabilisering av blodsukkerverdiene. Målet er å komme fram til kraftpunktet: I kraftpunktet er ressursene dine, både de kroppslige og de mentale, optimalt tilgjengelige for deg, slik at de kan benyttes når diabetestilstanden skal håndteres. I kraftpunktet har du oppnådd både en intellektuell forståelse og en helhetlig opplevelse av sammenhengen mellom den kroppslige og den mentale siden av diabetes. Boken leder leseren gjennom spesifikke stasjoner og beskriver stegvis hvordan han eller hun kan bygge sitt personlige styringssystem for stabilisering av blodsukkerverdiene på veien fram til kraftpunktet.

tilbud på bøker og produkter! nye bøker og bestselgere! konkurranser med flotte premier! Hver måned trekker vi en vinner som kan handle bøker for 1000,-! Mangler du sommerlektyre? :-) «Diabetespsykologi» av Jon Haug viser at det er en særegen psykologi knyttet til sykdommen. Boka gir også deg som leser nyttige verktøy for å håndtere livet med diabetes. Diabetespsykologen Jon Haug er spesialist i klinisk psykologi og forfatter av boken "Diabetespsykologi - samspillet mellom kropp og sinn." Haug har vært en banebrytende drivkraft i skjæringspunktet mellom diabetes og psykologi i flere tiår.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Diabetespsykologi Jon Haug Fram til nå har behandlingsfokuset omhandlet de medisinske sidene ved diabetes. Diabetespsykologi samspillet mellom kropp og sinn.

RELATERTE BØKER