Farmakologi

Farmakologi - Tore Taraldsen, Lars Kristian Myhre | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Taraldsen, Lars Kristian Myhre
DIMENSJON
12,40 MB
FILNAVN
Farmakologi.pdf
ISBN
6185340338550

BESKRIVELSE

Farmakologi Pixmed Basic tar for seg de viktigste farmakologiske prinsippene. Den gir en god innføring i faget og forklarer hvordan medikamenter virker på kroppen og hvordan kroppen behandler legemidler. Passer som god støttelitteratur for sykepleierstudenter og alle som studerer helsefag på universitet. Den passer også for elever på linjer som helsesekretær eller ambulansefag.

Apixaban absorberes hovedsaklig i øvre mage/tarm med en raskt maksimal konsentrasjon (C max) på 3 til 4 timer etter tablettinntak.; Samtidig inntak med mat påvirker ikke AUC eller Cmax og apixaban kan tas med eller uten mat. 1 Illustrert farmakologi er oversatt til svensk, dansk, engelsk, spansk og gresk et uttrykk for både faglig og pedagogisk anerkjennelse.

36 timer klinisk praksis med fokus på vurdering av medikamentstatus for kronisk syke eldre. Kliniske studier \ praksis vil kunne foregå i sykehjem og i hjemmetjenesten. Farmakologi - 400 quizspørgsmål kan bruges til selvstudie og eksamensforberedelse.

RELATERTE BØKER