Hele året i kjoler

Hele året i kjoler - Helen Olsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helen Olsen
DIMENSJON
9,57 MB
FILNAVN
Hele året i kjoler.pdf
ISBN
5922381270112

BESKRIVELSE

Strikk en kjole for hver måned gjennom et helt år! Inspirert av norsk natur og årets kalendermåneder har forfatter og designer Helen Olsen laget en kjolekolleksjon som du kommer til å bli glad i. Her er det kjoleoppskrifter for både nybegynnere og de som har strikket masse før. Noen har tilhørende design til barn, og du får også oppskrifter på tilbehør som sjal og skjerf. Kjolene er designet for god passform, og oppskriftene er skrevet på en enkel og lettfattelig måte. Ta vare på strikkegleden og skjem deg selv bort med strikketid hver dag!

Her kommer en kort beskrivelse af nogle af de kjolemodeller vi har. Slå-om-kjole.

Utradisjonelle kjoler er i ferd med å ta over markedet - særlig som kjole nummer to. Kjoler og tunikaer er redningsplanken i skapet. De fleste av kjolene og tunikaene våre er dessuten sånne du kan bruke året rundt, det er bare et spørsmål om hvordan man styler dem.

RELATERTE BØKER