Huckleberry Finns opplevelser

Huckleberry Finns opplevelser - Mark Twain | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mark Twain
DIMENSJON
6,3 MB
FILNAVN
Huckleberry Finns opplevelser.pdf
ISBN
3131056014713

BESKRIVELSE

"All modern American literature comes from one book by Mark Twain called Huckleberry Finn"Ernest Hemingway.For å forstå den amerikanske sjel, bør man lese Huckleberry Finn. Fortellingen om fattiggutten med alkoholisert far som reiser nedover Mississippi sammen med slaven Jim. I motsetning til i Tom Sawer er fortellingen lagt i munnen på hovedpersonen. Det innebærer at mye er skrevet i slang og ikke minst inkluderer alle de stereotype oppfattelsene som var vanlig i USAs sørstater i tiden rett før borgerkrigen. Boken har alltid vært og er fortsatt kontroversiell, men er også en av de viktigste bøkene i den amerikanske litterære kanon. Brageprisvinneren (for oversettelsen av Moby Dick) Bjørn Herrman har laget en spenstig og moderne oversettelse av en av de virkelig store klassikerne i Vestens litteraturhistorie.

Huckleberry Finns opplevelser. Varenummer: 1034648 / Produktnr.: 9788202240400 9788202240400.

For å forstå den amerikanske sjel, bør man lese Huckleberry Finn. Fortellingen om fattiggutten med alkoholisert far som reiser nedover Mississippi sammen med slaven Jim. Huckleberry Finns opplevelser book.

RELATERTE BØKER