Nulteliv

Nulteliv - Espen Friberg, Fredrik Larsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Friberg, Fredrik Larsen
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
Nulteliv.pdf
ISBN
1301492770124

BESKRIVELSE

En gang i tiden fantes et land der barn fikk leke alene i timesvis. Der Tia Maria'n satt løst. Et land der valutaen var godteri og tomflasker. Der det fantes hjerterom for alle, fra reker, til gamle nazister og Nelson Mandela. Et land der alt var svart, hvitt, rødt og flatt. Dette er historier fra det landet. «Verdens morsomste tegneserie!» Flu Hartberg «Nulteliv er hysterisk morsomt og klokt om hvordan forstadslivet kan ødelegge et ungt menneske.» Andreas Viestad «Jeg har aldri skjønt hvordan de folka som skriver «blurbs» får lest boka før den er gitt ut. Men nå forstår jeg at de bare får en epost med en Dropbox-link. Nulteliv 2 er som en Zen-buddhistisk vits fra en smellbongbong på en gammel kake som noen har glemt igjen på loftet.» Kim Hiorthøy «Ha ha, kjempemorsomt!» Inga Sætre «Nulteliv is a cartooning masterpiece that captures adolescent idiocy in all it's painfully explicit, hilarious detail.» Sammy Harkham «Når Espen, eh, unnskyld Geir, ligger og sutter smokk i Jesuskrybba i «JULEAVSLUTNING» har gutta overbevist både meg og sønnen min om at de lager den morsomste tegneserien i Norge for tia.» David Gurrik

Facebook arkiv - 2019-01-08 18:43:00 ... Kjøp Nulteliv fra Norske serier En gang i tiden fantes et land der barn kjøpte rullings og Winner Tip til foreldrene sine. Der porno var noe som lå i skogen og ikke på internett.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Nulteliv av Espen Friberg, Fredrik Larsen (ISBN 9788282550765) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER