Den lille boka om pensjonistlivet

Den lille boka om pensjonistlivet - Mons Bjone | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mons Bjone
DIMENSJON
3,22 MB
FILNAVN
Den lille boka om pensjonistlivet.pdf
ISBN
4482891876359

BESKRIVELSE

- Livet som pensjonist er ei lita bok til inspirasjon både for deg som så smått har begynt å tenke på pensjonsalderen, og for deg som allerede er blitt pensjonist. Boka inneholder litt om prosessen før du blir pensjonist, men mest om hva denne siste livsfasen kan inneholde av spennende og kjekke ting å fylle tilværelsen med - med andre ord: ei lita idébok om gledene i livet. Mons Bjone (75) har vært pensjonist i 5 år og ser fram til hver ny dag. I sitt yrkesaktive liv har han blant annet vært lektor i språkfag i Egersund, Hønefoss og Dokka, rektor ved Dalane videregående skole i Egersund i 18 år, deltidsbonde i 9 år og coach i 5 år (med sertifisering fra CTI - Coaches Training Institute). Dette er den tredje boka i en serie med små bøker om store og viktige emner. Tidligere utgivelser er Den lille boka om SAMLIV, begge utgitt på Hertervig forlag i Stavanger.

"Den lille snøskredboka er den nyttigste skredboka for vanlige fjellskiløpere vi har lest." Fjell Vidde. Ny utgave med viktige endringer: Han var litt skeptisk til den lille sklia, men da han hadde prøvd den sammen med Inga noen ganger var det vanskelig å få han med bort fra den.

Den opprinnelige engelske utgaven ble utgitt første gang i 2000 og har ... Boka er skrevet på namdalsdialekt og det vekker gamle minner å lese den på nytt. Det er enda to bøker til om ungfolket: Håkon og Ragnhild som bodde på Stavsund på Namdalskysten.

RELATERTE BØKER