Det første såret; å forstå det adopterte barnet

Det første såret; å forstå det adopterte barnet - Nancy Newton Verrier | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nancy Newton Verrier
DIMENSJON
6,92 MB
FILNAVN
Det første såret; å forstå det adopterte barnet.pdf
ISBN
2439453174171

BESKRIVELSE

Det første såret er en bok som vil kunne bidra til å endre måten vi betrakter adopsjon på. I sin anvendelse av kunnskap om pre- og perinatal psykologi, tilknytning, bonding og tap, klargjør den effekten atskillelsen fra biologisk mor har på adopterte barn. I tillegg gir den de barna som i lang tid ikke har fått anerkjennelse for sin smerte, eller som har blitt misforstått, aksept for deres følelser, så vel som forklaring på deres atferd. lnnsikten Verrier gir til erfaringene av å bli forlatt og av tap, vil kunne bidra ikke bare til heling av den adopterte, adoptivfamiliene deres og de biologiske mødrene. Den vil også kunne gi forståelse og oppmuntring til enhver som en eller annen gang har opplevd å bli forlatt. Nancy Newton Verrier har mastergrad i klinisk psykologi og driver privat praksis i Lafayette, California. I tillegg til sin psykolog.praksis og sitt virke innenfor fagfeltet adopsjon, er hun en aktiv foredragsholder. Verrier skriver om følgene av traumatisering og deprivasjon, altså mangelen på følelsesmessig kontakt i tidlig barndom som følge av for tidlig atskillelse fra mor. Verrier, som selv er mor til to døtre, en adoptert og en ikke-adoptert, kjenne.-tegnes som barnas forsvarer.

Formålet med dette temaheftet er å bidra til en bedre forståelse av hva disse bakgrunnsopplysningene og helseinformasjonen kan fortelle oss. I dette innlegget viser jeg til boken The Primal Wound - Understanding the Adopted Child, av klinisk psykolog og forsker Nancy Verrier, (norsk utgave Det første såret - Å forstå det adopterte barnet; Kolofon 2016). Søkeresultater for Forstå barnet ditt - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges ... Det første såret, å forstå det adopterte...

Coming Home to Self (oppfølgeren til Det første såret, oversettes til norsk når midler er på plass, frivillige Vipps-donasjoner kan merkes med "Oversettelse") Å velge det varme BLIKKET - Inspirasjon, mot og håp til dagens foreldre (Liv Berit H. Tønnessen) For tiden er det stor etterspørsel etter boken, Det første såret - å forstå det adopterte barnet.

RELATERTE BØKER