Jakta på makta; 12 råd for effektiv påvirkning

Jakta på makta; 12 råd for effektiv påvirkning - Ketil Raknes, Bård Vegar Solhjell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ketil Raknes, Bård Vegar Solhjell
DIMENSJON
9,60 MB
FILNAVN
Jakta på makta; 12 råd for effektiv påvirkning.pdf
ISBN
8586299112671

BESKRIVELSE

12 konkrete verktøy for hvordan du skal få gjennomslag, skrevet av forfattere som har jobbet på toppnivå i norsk politikk.Hvorfor er det så viktig at du klarer å oppsummere budskapet ditt på ett A4-ark? Hvordan skaffer du nettverk og bygger allianser? Hvordan bli lyttet til, selv med lite makt og penger? Og hva er det du absolutt ikke må gjøre?Jakta på makta er boka for deg som har noe viktig å si, og som derfor vil at flere skal høre på deg. Du kjemper kanskje for én spesifikk sak - som ny kunstgressbane eller flere arbeidsplasser til kommunen din. Eller kanskje arbeider du på lengre sikt, for et bedre miljø eller for å få arbeidsplassen din til å satse på noe nytt.Forfatterne av boken har jobbet på toppnivå i norsk politikk. For prisen av 10 minutter hos First House får du deres viktigste erfaringer og beste råd om hvordan du påvirker norsk politikk. De deler av egne suksesser og feiltrinn både innenfor og utenfor regjeringskontorene.Du vil noe, og du trenger verktøyene for å vinne frem. Denne boka gir deg det.(--)Sagt og skrevet om Jakta på makta:«En viktig og god bok om hvordan folk flest kan påvirke politiske beslutninger» Sigbjørn Aanes, tidligere statssekretær for Erna Solberg«Smart, morsom, nyttig - og kort!» Trine Eilertsen, politisk redaktør i Aftenposten.«En velskrevet framstilling av hvordan ulike norske aktører søker å påvirke beslutningstakere, og en nøktern guide til hvordan du selv kan gå fram for å få det som du vil» Ola Magnussen Rydje, kommentator i Dagbladet

Raknes, Ketil - Solhjell, Bård Vegar. E-bok ...

april 2012 til regjeringen gikk av i oktober 2013 var han statssekretær i ... Jakta på makta (Innbundet) av forfatter Ketil Raknes. Debatt og samfunn.

RELATERTE BØKER