Oppvekst og psykologisk utvikling

Oppvekst og psykologisk utvikling Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,76 MB
FILNAVN
Oppvekst og psykologisk utvikling.pdf
ISBN
3737568606807

BESKRIVELSE

I denne innføringsboken presenterer noen av Norges fremste fagformidlere, forskere og behandlere klassiske og nyere teorier som er relevante for faglig forståelse av barn og unges oppvekst og psykologiske utvikling. Andreutgaven er gjennomgående oppdatert på nyere forskning og teoriutvikling.Forfatterne legger vekt på å formidle de forskjellige retningenes forståelse av normale utviklingsforløp i vår tid, men ser det også i lys av en mer bekymringsskapende utvikling. Vi møter klassisk psykoanalyse, nyere psykoanalytiske perspektiver, tilknytningsteori, Daniel Sterns, Piagets og Vygotskijs utviklingsmodeller, nyere kulturpsykologiske retninger, familiesystemteori, atferdsanalyse og kognitiv psykologi. Sammenhengen mellom nyere biologisk forskning og psykologi behandles i flere kapitler. Det hele rammes inn av en innføring i Bronfenbrenners økologiske modell. Vi følger barna Aisha Khan fra Oslo og Rikard Johansen fra Lofoten som gjennomgående eksempler.Boken er skrevet for bachelorstudier der temaet psykologisk utvikling introduseres. Kapitlene avsluttes med forslag til hvordan studenten kan arbeide videre med stoffet gjennom spørsmål og fordypningslitteratur.Liv Mette Gulbrandsen er psykolog, dr.psychol. og professor i sosialt arbeid ved Institutt for sosialfag, Høgskolen i Oslo og Akershus. I boka bidrar også Per-Einar Binder, Bjørg Røed Hansen, Karsten Hundeide, Pernille Hviid, Jacob Klitmøller, Willy Tore Mørch, Geir Høstmark Nielsen, Sissel Reichelt, Jan Skjerve, Rolf Sundet og Lars Smith.

I denne innføringsboken presenterer noen av Norges fremste fagformidlere, forskere og behandlere klassiske og nyere teorier som er relevante for faglig forståelse av barn og unges ... Kjøp 'Oppvekst og psykologisk utvikling' av Liv Mette Gulbrandsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215026930 Oppvekst og psykologisk utvikling innføring i psykologiske perspektiver.

Delprogram oppvekst og utdanning har i 2020 fått innvilget 36,9 millioner kroner i statlige midler til prosjektutvikling til bruk i både virksomhetsinterne- og samarbeidsprosjekter på tvers av virksomhetsgrenser. Kjøp Oppvekst og psykologisk utvikling fra Tanum I denne innføringsboken presenterer noen av Norges fremste fagformidlere, forskere og behandlere klassiske og nyere teorier som er relevante for faglig forståelse av barn og unges oppvekst og psykologiske utvikling. Oppvekst er den største enheten i Engerdal kommune. De ansatte i skolene, barnehagene og ungdomsarbeidet utgjør nærmere 68 årsverk.

RELATERTE BØKER