SingSang: mine andre sangkort

SingSang: mine andre sangkort Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,44 MB
FILNAVN
SingSang: mine andre sangkort.pdf
ISBN
5708573453828

BESKRIVELSE

SingSang . Mine andre sangkort, er oppfølgeren til Mine første sangkort. Utvalget er en kombinasjon av tradisjonsrike og nye barnesanger. SingSang viderefører sangskattene på en ny måte; vakkert, enkelt, morsomt og brukervennlig. Passer for alle med barn rundt seg. trekk et kort og syng en sang!Scan QR-koden og lytt eller besøk www.singsang.com for lydfiler og brukertips!InnholdA, B, C-sangenBuggi-buggiEr du veldig glad og vet det Gubben og gamlaHistorien om de tre små fiskHurra for deg som fyller ditt årHvis du ser en krokodille i ditt badekarHøyt i et tre ei kråkeI en skog en stue låJeg gikk en tur på stien Jeg har ei gammel tante Jeg vil bygge meg en gård JungelsangenKamelen KlaraKråkevisaLille bukken bruseMors lille OleOla i GudbrandsdalenPer Olsen hadde en bondegårdPuff den lille dragenPulverheksa AbelonePål sine hønerRuffens sangSang om vårenTi små indianereTrøllgubben lurvelegg Tyven, tyven skal du heteUnder den hvite broUte på bryggekantenÅkken Bom

Elsket av et knippe barn og deres nærmeste siden forrige årtusen. SingSang er barnesanger på hendige kort med tegning og tekst.

ABC-sangen, Alle fugler, Hode skulder kne og tå og mange flere.-+ Antall. Kjøp.

RELATERTE BØKER