Spill- og dataprogrammering; en illustrert trinn-for-trinn-guide

Spill- og dataprogrammering; en illustrert trinn-for-trinn-guide - Carol Vorderman | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carol Vorderman
DIMENSJON
12,48 MB
FILNAVN
Spill- og dataprogrammering; en illustrert trinn-for-trinn-guide.pdf
ISBN
3482781625082

BESKRIVELSE

Er du interessert i dataspill og animasjoner? Har du lyst til å lage dine egne programmer og spill? Denne boken er akkurat det en spirende programmerer trenger. Her blir vi først kjent med det visuelle dra-og-dropp-språket Scratch, og med erfaringene derfra går vi videre til å programmere med det litt mer fryktinngytende Python, et tekstbasert programmeringsspråk som brukes mye i yrkeslivet. Koding har blitt kalt framtidens språk, og etter hvert som mer og mer i verden blir digitalisert, vil de som kan eller forstår programmering, få et stort fortrinn. Boken er utviklet for å støtte data som skolefag, og vil gjøre selv de mest innfløkte sidene ved programmering og datamaskiner forståelige for alle.

Carol Vorderman; Bjørnar Magnussen (Oversetter) Er du interessert i dataspill og animasjoner? Har du lyst til å lage dine egne programmer og spill? Denne ... Spill- og dataprogrammering × Del på ... På omslaget: Med Scratch og Python Lær datakoding ved å lage spill i språkene Scratch og Python.

Har du lyst til å lage dine egne programmer og spill? Denne boken er akkurat det en spirende programmerer trenger. Detaljert informasjon. Detaljert tittel: Spill- og dataprogrammering, en illustrert trinn-for-trinn-guide, Carol Vorderman ; oversetter Bjørnar Magnussen Originaltittel: Computer coding for kids Serie: Kjøp Spill- og dataprogrammering fra Bokklubber Er du interessert i dataspill og animasjoner? Har du lyst til å lage dine egne programmer og spill? Denne boken er akkurat det en spirende programmerer trenger.

RELATERTE BØKER