Giftstrøm

Giftstrøm - Eystein Hanssen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eystein Hanssen
DIMENSJON
3,82 MB
FILNAVN
Giftstrøm.pdf
ISBN
4395903799736

BESKRIVELSE

Under et narkotikaraid i Oslo pågriper politiet fem personer. En av dem er en ung mann fra Uganda.På samme tid mottar den norske ambassaden i Kampala en pakke. Innholdet dokumenterer at Otto Kamperud er tatt som gissel av den nådeløse geriljaen han har forhandlet med i lang tid.Dette er den andre boken med politietterforsker Elli Rathke i hovedrollen.

En av dem er en ung mann fra Uganda. Mens politietterforsker Elli Rathke avhører ham, legger hun merke til et særpreget arr på underarmen hans. Pris: 155,-.

En av dem er en ung mann fra Uganda. På samme tid mottar den norske ambassaden i Kampala en pakke. Eystein Hanssen (født 26.

RELATERTE BØKER