Hva kan jeg fortelle deg om Tourettes syndrom?

Hva kan jeg fortelle deg om Tourettes syndrom? - Mal Leicester | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mal Leicester
DIMENSJON
8,51 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om Tourettes syndrom?.pdf
ISBN
5484466465381

BESKRIVELSE

I denne boken møter du Max, en gutt som har Tourettes syndrom.Max inviterer leserne til å lære mer om hva Tourettes syndrom (TS) er ved å bruke egne erfaringer. Han forteller hvordan det påvirker hverdagen hans og samtidig forklarer hvordan andre kan støtte personer med Tourettes syndrom. Denne illustrerte boken er full av gode råd og informasjon som kan være hjelp for venner, familie og fagpersoner som arbeider med barn og unge med dysleksi. Boken er lett å lese og kan brukes som en felleskapsbok for voksne og barn. Teksten er enkel og forståelig introduksjon fra alder 7 år.

I denne boken møter du Max, en gutt som har Tourettes syndrom. Max inviterer leserne til å lære mer om hva Tourettes syndrom (TS) er ved ... NOU 2020:1 "Tjenester til personer med autismespekterforstyrrelser og til personer med Tourettes syndrom".

Personer med Tourettes syndrom lider av tics de ikke kan kontrollere. - Dersom jeg kan fortelle åpent om det, så forstår kanskje andre barn hva det vil si å ha Tourettes. Julie Tomine Kilen Kurdøl (12) har Tourettes syndrom.

RELATERTE BØKER