Oppstandelse 1

Oppstandelse 1 - Lev Nikolajevitsj Tolstoj | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lev Nikolajevitsj Tolstoj
DIMENSJON
7,78 MB
FILNAVN
Oppstandelse 1.pdf
ISBN
5234036719746

BESKRIVELSE

Den prostituerte Jekaterina Maslova står anklaget for mord. I juryen som skal dømme henne sitter Dmitrij Nekhljudov, hennes første forfører. De har ikke sett hverandre på ti år, og for ham blir møtet et sjokk. Han bestemmer seg for å forsøke å sone sin brøde ved å følge den uskyldig dømte kvinnen til Sibir og der gifte seg med henne, men veien skal bli lenger og mer besværlig enn han tror. Denne boken er en av de mest nådeløse kritikker av samfunn, religion og rettsvesen som noensinne er skrevet.

Lev Nikolajevitsj Tolstoj. Serie: Oppstandelse 1.

Forestillinger om at mennesker har gjenoppstått eller at man kan håpe på en fremtidig oppstandelse, finnes i flere religiøse tradisjoner.Et eksempel er kristendommen, der oppstandelse er en av de mest sentrale trosforestillingene. Troen på at Jesus gjenoppstod udødelig to dager etter sin død er selve utgangspunktet for religionen. Ordet «oppstandelse» i Bibelen er oversatt fra det greske ordet anạstasis, som betyr «oppreisning» eller «det å stå opp igjen».En som får en oppstandelse, blir oppreist fra de døde og får livet tilbake som den personen han eller hun en gang var.

RELATERTE BØKER