Den blå hertuginnen

Den blå hertuginnen - Philippa Gregory | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Philippa Gregory
DIMENSJON
8,70 MB
FILNAVN
Den blå hertuginnen.pdf
ISBN
9013953164957

BESKRIVELSE

Makt og intriger ved hoffet Da den unge og vakre Jacquetta blir gift med den mektige hertugen av Bedford, introduserer han henne for en mystisk verden av kunnskap og alkymi. Men bare 19 år gammel står hun igjen alene, da hertugen brått dør. Hennes eneste venn i husholdningen er hertugens unge væpner, Richard Woodville. De to forelsker seg og tar sjansen på å gifte seg i all hemmelighet. Hertuginne Jacquetta og Richard blir etter hvert en del av kong Henrik VI og dronning Margarets hoff, og det uerfarne kongeparet fordeler rundhåndet makt og rikdom til sine yndlinger. Jacquetta blir den nye dronningens nærmeste venn. Philippa Gregory levendegjør historien om hertuginnen av Bedford, en lidenskapelig kvinne som skapte sitt eget liv. På forrædersk vis snodde hun seg mellom Rosekrigens kamplinjer for å skaffe utenkelig makt til sin egen familie.

Kjøp boken Den blå hertuginnen av Philippa Gregory (ISBN 9788280875075) hos Adlibris.com. Fri frakt.

De to forelsker seg og tar sjansen på å gifte seg i all hemmelighet ... Nylig begynte jeg å lese "Den blå hertuginnen" av Philippa Gregory. Bøkene til Gregory er historisk fiksjon og handler ofte om kvinner som har levd og som var en del av det Engelske kongehuset.

RELATERTE BØKER