Dikt 2014

Dikt 2014 - Theis Ørntoft | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Theis Ørntoft
DIMENSJON
4,30 MB
FILNAVN
Dikt 2014.pdf
ISBN
4546366472554

BESKRIVELSE

Samfunnet på kanten av samanbrot. Dikt 2014 handlar mellom anna om korleis det kjennest å vere i live i starten av eit tusenår, på kanten av samanbrot og subjektivitet. I eit direkte biletspråk og med ein fandenivaldsk tone uttrykkjer dikta avmakt, resignasjon, krisekjensle og katastrofemedvit. Men det svartsynte eg i diktet møter fortvilinga både usentimentalt og med stor humor. Dikt 2014 kastar lesaren hovudstups inn i apokalypsen, og vil garantert både skremme, fascinere og underhalde. Boka er gjendikta av Erlend O. Nødtvedt og Britt Kristin Ese.

Episk-lyriske dikt (fortellende og stemningsrike). Det er januar 2017. Jeg har bestemt meg for å tilbakeposte innlegg for 2014, slik at søndager det året ikke blir bare russiske dikt.

Vi lager et tankekart sammen på tavlen. Diktets tema er sommer.

RELATERTE BØKER