Jeg uttrykker meg feilaktig om årstidene, eller De små epistlene som fikk den storslagne tittelen Det gylne skinnet

Jeg uttrykker meg feilaktig om årstidene, eller De små epistlene som fikk den storslagne tittelen Det gylne skinnet - Rune Christiansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Christiansen
DIMENSJON
6,89 MB
FILNAVN
Jeg uttrykker meg feilaktig om årstidene, eller De små epistlene som fikk den storslagne tittelen Det gylne skinnet.pdf
ISBN
6042216865690

BESKRIVELSE

Det er åtte år siden Rune Christiansen utga sin forrige diktsamling, "Jeg har tenkt meg til de elysiske sletter." I mellomtiden har han utgitt to kritikerroste romaner, "Ensomheten i Lydia Ernemans liv" og "Fanny og mysteriet i den sørgende skogen." Rune Christiansens diktning er utpreget intertekstuell, han snakker med verdenslitteraturen og filmhistorien, med mytologien, med bibelfortellingene. Her er Jason og argonautene, her er Gud bak sin himmelske dør; her er Grundtvig og von Dalin, her er Gunnar Ekelöf, Robert Bresson og Hiroshi Shimizu. Men like mye får han de små, kravløse tingene i tale, insektene, tjærepapiret, klesklypene som dupper i en plastbøtte fylt med regnvann, uanselige, men langt fra ubetydelige. Her er gleden over alle tings nærvær; samtidig er døden til stede som et skyggefullt faktum, eller like mye: et gyllent skinn.

Fanny og mysteriet i den sørgende skogen (2017) er Christiansens niande roman og i 2019 er han aktuell med diktsamlinga Jeg uttrykker meg feilaktig om årstidene eller De små epistlene som fikk den storslagne tittelen Det gylne skinnet. Jeg har tenkt meg til de elysiske sletter (Innbundet) av forfatter Rune Christiansen. Noveller, lyrikk og drama.

Toggle navigation. Min side; Logg ut Logg inn; Bøker.

RELATERTE BØKER