Mumiens ring

Mumiens ring - Carl Barks | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
4,94 MB
FILNAVN
Mumiens ring.pdf
ISBN
8069280338705

BESKRIVELSE

Carl Barks'Andeby er en bokserie med tegneserieklassikerne som alle elsker. Hver enkelt bok er en samling i seg selv, men her kan man også bygge seg opp et bibliotek med kjente og ukjente perler fra den beste av alle Disney-skaperne. Bøkene presenteres med en utvalgt historie, og resten av innholdet er hentet fra samme tidsperiode. I Barks' aller første Donald-historie blir han med en papegøye på skattejakt, og som historieinteressert følger han en mumie helt til Egypt. «Mumiens ring», er den første lange historien som Barks selv skrev og tegnet. Og resten er Andeby-historie ...

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over ... Mumiens ring og andre historier fra 1942-1944. Carl Barks; Carl Barks (Illustratør) Carl Barks'Andeby er en bokserie med tegneserieklassikerne som alle elsker.

Hver enkelt bok er en samling i seg selv, men her kan man også bygge seg opp et bibliotek med kjente og ukjente perler fra den beste av alle Disney-skaperne. MUMIENS RING Utgivelsesår: 2016 Forlag: Egmont Kids Media Nordic AS Innbundet: ja Sidetall: 256 Isbn nr.: 9788242948984 Språk: NO Emneord: Klassikere Andeby. HANDLEKURV.

RELATERTE BØKER