Rent ut sagt -

Rent ut sagt - - Finn-Erik Vinje | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn-Erik Vinje
DIMENSJON
5,54 MB
FILNAVN
Rent ut sagt -.pdf
ISBN
1458288724997

BESKRIVELSE

«Rent ut sagt - om taletydelighet, intonasjon, tempo, pausering, ordvalg og setningsbygning» er en håndbok for: alle som vil være bevisst muntlige fremstilling journalister, informasjonsarbeidere og politikere videobloggere, reklame- og innholdsprodusenter foredragsholdere, lærere, studenter allment språkinteresserteRent ut sagt - gir et riss av hovedtrekk og enkeltheter i østnorsk standardtalemål, også kalt normalisert østlandsk. Det talemål som ligger til grunn for beskrivelsen i Rent ut sagt -, er det nærmeste vi kommer et landsgyldig talespråk, dvs. en varietet som ligger innenfor alle nordmenns språkerfaring og derfor er et tjenlig middel i sakorientert kommunikasjon. Det er samme varietet som beskrives i lærebøker i norsk for utlendinger, i uttaleordbøker og i andre oppslagsverk.

Bruk feltet under for å legge til et løsningsforslag til kryssord-hintet rent ut. Hint.

Man får helt enkelt med sig ren tvätt när man går hem för dagen. Och det har blivit enkelt. René Descartes (latinif.Cartesius) (født 31.

RELATERTE BØKER