Litteraturformidling

Litteraturformidling - Finn Stenstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Stenstad
DIMENSJON
5,67 MB
FILNAVN
Litteraturformidling.pdf
ISBN
2544878318381

BESKRIVELSE

Denne boka handler om det å formidle litteratur. Den vender seg til alle som er opptatt av og driver med formidling av litteratur. Lærere, bibliotekarer og litteraturstudenter. I tillegg til fagstoffet bringer forfatteren en rekke kåserende kommentarer som på en enkel og ofte overraskende måte gir kunnskap om og innsikt i litteratur.

Mange har beskrevet det som å matche rett låner med rett bok. Formidling handler i dag om den muntlige formidlingen som skjer ansikt til ansikt med bibliotekbrukeren, ... Litteraturformidling Se vedtakslister.

Se hele kurset her. Litteraturformidling til barn og unge har kulturpolitisk prioritet, foregår nær sagt over alt og organiseres av ulike aktører. Likevel er 'alle' stadig bekymret for barn og unges lesing, særlig gutters.

RELATERTE BØKER