Stingleksikon

Stingleksikon - Lucinda Ganderton | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucinda Ganderton
DIMENSJON
6,73 MB
FILNAVN
Stingleksikon.pdf
ISBN
8712186953331

BESKRIVELSE

Mer enn 200 broderisting vist trinn for trinnEn praktisk og lettfattelig bok for nybegynnere - og en rik inspirasjonskilde for de mer erfarne.Boken er full av dekorative og praktiske sting til broderi på stoff, stramei og klær. Alle stingene er presentert med nøyaktige trinn for trinn-beskrivelser i tekst og bilder. Du får informasjon om vanskelighetsgrad, og råd og tips om valg av materialer og verktøy slik at du kan velge riktig stoff, sting, garn, nål til arbeidet ditt. Lær også hvordan du bruker broderiramme.Bildeoversikt over alle stingene foran i boken gjør det enkelt å slå opp og velge sting til det du skal sy.

Boken er full av dekorative og ... Søkeresultater for Stingleksikon - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Om Stingleksikon Mer enn 200 broderisting vist trinn for trinn En praktisk og lettfattelig bok for nybegynnere - og en rik inspirasjonskilde for de mer erfarne.

Liten lærveske tidlig 80-talls. Skinnveske Jane Shilton.

RELATERTE BØKER