Ayla the fox; reven som sjarmerte en hel verden

Ayla the fox; reven som sjarmerte en hel verden - Leiv Magnus Grøtte | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leiv Magnus Grøtte
DIMENSJON
12,10 MB
FILNAVN
Ayla the fox; reven som sjarmerte en hel verden.pdf
ISBN
4391409357848

BESKRIVELSE

Dette er historien om verdens mest populære rev. Ayla the Fox fikk stjernestatus verden over og har hundre tusen følgere på nett. Filmsnuttene om henne har blitt vist over 100 millioner ganger og sammen med matmor Silje Elin Matninsdal har hun vært i ulike medier over hele verden. Det er ikke bare den billedskjønne Ayla folk har festet seg ved. Det er hele den betagende historien om det tette båndet mellom en revevalp og hennes matmor. Dette er en historie som begynte så flott, men endte så tragisk. Nå kommer boken. Her følger vi Ayla gjennom hennes første og eneste leveår, fra hun blir hentet som valp på pelsdyrfarmen - til hun en dag ett år senere forsvinner. Hele verden fulgte med i den intense leteaksjonen som varte i flere uker, der Ayla til slutt blir funnet død. I boka kommer vi tett på Ayla og blir kjent med en egenrådig og leken personlighet med villstyrige instinkter som aldri kunne temmes. De mange underlige påfunnene hennes er kanskje et utslag av nettopp det. I boka kan du lese om det fantastisk flotte livet Ayla fikk leve sammen med matmor Silje. Alternativet i fangenskap på pelsdyr- farmen snakker vi ikke om. Nå lever Ayla videre gjennom minner og fantastiske bilder. Her er den eventyrlige historien om Ayla the Fox.

Jæren Forlag AS Postboks 167 4349 Bryne Org. nr.

Hjem; Om oss ... Kjøp «Ayla the fox - reven som sjarmerte en hel verden» til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Smakebit på Søndag: Ayla the fox - reven som sjarmerte en hel verden October 22, 2017 November 13, 2017 Tussikatt Leave a comment "Da Silje kom hjem med Ayla den ettermiddagen, gikk hun og bar henne i et håndkle i flere timer. AYLA THE FOX Reven som sjarmerte en hel verden.

RELATERTE BØKER